Guide till företagshotell

Söker du nya kontorslokaler till ditt kontor? Då kanske ett företagshotell skulle kunna vara något för dig! Här på webbplatsen får du en översikt över företagshotell i Sverige.

Företagshotell i Täby

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Täby. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Hitta alla företagshotell i Täby

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Täby här:

Detta företagshotell är belägen på Enhagsvägen i Täby. Fastigheten är mycket modern och kontorsrummen är tysta både från gatutrafiken och andra rum. Kontoren är byggda med bra materialurval, modern teknik och har hög säkerhet så att hyresgästen känner sig trygg. 

Detta företagshotell erbjuder kontor på fyra våningar. Varje våningsplan är ca 300 kvm, har eget konferensrum, pentry och WC m.m. Vi erbjuder städning av de gemensamma ytorna. Hyresgästen ansvarar själv för lås, larm och all tillbehör till sina rum.

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell. Här hittar du en lista på alla företagshotell i Täby:

Se alla företagshotell i Täby

Copyright © 2014 -Kontor i företagshotell – du hittar dem här