Guide till företagshotell

Söker du nya kontorslokaler till ditt kontor? Då kanske ett företagshotell skulle kunna vara något för dig! Här på webbplatsen får du en översikt över företagshotell i Sverige.

Företagshotell i Solna

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Solna. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Se alla företagshotell i Solna

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Solna här:

Företagshotellet är belägen strax utanför Stockholm City nära Solna- och Sundbyberg centrum. Här erbjuder vi ljusa, moderna kontor och tillgång till konferensrum och affärslounger. Dessutom finns det café, restaurang och sushibar i fastigheten. 

Detta företagshotell är belägen bara några kilometer utanför Stockholm City i Brunnsviken. Våra kontor är moderna med parkettgolv, högt i tak och fräscha färger. Storleken på kontoren varierar från 1-2 arbetsplatser och det finns tillgång till 4 mötesrum. Dessutom har fastigheten goda parkeringsmöjligheter såväl ute- som inomhus. 

Företagshotellet i Solna Gate har moderna och nyrenoverade rum med möjlighet att hålla konferenser för flera hundra personer. Här erbjuder vi all tänkbar service såsom gym, pool, orangeri, internet och postfack m.m. Parkeringsmöjligheterna är stora både ute-och inomhus.

Mitt i Solna centrum finner du detta fräscha företagshotell. Vi erbjuder plats för ca 80 personer där du som hyresgäst har tillgång till konferensrum, växel, reception och övrig servicetjänster. Området har stort utbud av restauranger, shoppingmöjligheter m.m.  

Företagshotellet är belägen i ett av Sveriges mest framgångsrika företagsparker där flertalet företag hör hem, särskilt dem inom telekom och IT. Kontorsrummen ligger på andra våningen och här erbjuder vi en enorm mängd av olika tjänster.

Detta företagshotell erbjuder en mycket flexibla och öppna möjligheter för hyresgästerna. Här kan man välja själv om kontorsrummen ska vara möblerade eller ej. Dessutom erbjuder vi en högklassig service med en rad olika tjänster såsom tillgång till konferensrum, internet m.m. Här kan hyresgästen känna sig trygg då vi har säkerhetslarmade lokaler 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan.

Detta företagshotell erbjuder kontorsrum i varierande storlekar med konferensrum med plats för ca 10-12 personer. Ett av konferensrummen har även videokonferens utrustning. Dessutom erbjuder vi en mängs olika kontorstjänster samt tillgång till gym och bastu som finns i fastigheten.

 

 

Företagshotellet erbjuder företag ett bra läge, flexibel miljö med personlig service. Här kan du som företagare ha full fokus på din kärnverksamhet. Hyresgästen har tillgång till konferensrum och flertalet servicetjänster. 

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell. Här hittar du en lista på alla företagshotell i Solna:

Se alla företagshotell i Solna

Copyright © 2014 -Kontor i företagshotell – du hittar dem här