Guide till företagshotell

Söker du nya kontorslokaler till ditt kontor? Då kanske ett företagshotell skulle kunna vara något för dig! Här på webbplatsen får du en översikt över företagshotell i Sverige.

Företagshotell i Kista

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Kista. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Hitta alla företagshotell i Kista

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Kistahär:

Detta företagshotell är mycket flexibel. Här kan hyresgästen välja att hyra möblerade eller omöblerade rum permanent eller tillfälligt. Oavsett val av rum och design har ni alltid tillgång till internetuppkoppling med möjlighet till 100 Mb. Vi vill att hyresgästerna ska trivas och känna sig säkra hos oss och därför har vi hög säkerhet med möjlighet att hyra separata rumslarm som kopplas direkt till vaktbolaget. 

Fräscht Kontorshotell i Kista

Kontorshotell

Detta kontorshotell erbjuder en särskild kampanjpris där hela maj månad är gratis. Naturligtvis ingår service tjänster som posthantering, reception, konferensrum och mötesrum mm. i hyran. Kontorshotellet erbjuder kontorsrum i storlek från 9 - 55 kvm till 2-12 pers. Mitt i händelsernas centrum ligger kontorshotellet. Centralt beläget i Norra Europas Science Park och i anslutning till Kista Galleria. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Här samlas företag som värdesätter kontorets höga profil, servicenivån och det centrala läget. 

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell. Här hittar du en lista på alla företagshotell i Kista:

Se alla företagshotell i Kista

Copyright © 2014 -Kontor i företagshotell – du hittar dem här