Guide till företagshotell

Söker du nya kontorslokaler till ditt kontor? Då kanske ett företagshotell skulle kunna vara något för dig! Här på webbplatsen får du en översikt över företagshotell i Sverige.

Företagshotell i Huddinge

Hitta ett företagshotell i nedanstående lista som innehållerer länkar till vad vi anser vara de några av de bästa företagshotellen i Huddinge. Om du klickar dig vidare till det företagshotell som du vill veta mer om kommer du att kunna hitta information om läge, service, bekvämligheter med mera och du kommer att kunna beställa ytterligare information om det aktuella företagshotellet.

Hitta alla företagshotell i Huddinge

 Börja med att titta igenom listan med företagshotell i Huddinge här:

Företagshotellet som erbjuder allt som du kan föreställa dig. Här i Huddinge erbjuder detta företagshotellet sina hyresgäster tillgång till reception, garage, förråd, gym, solarium, konferensrum, loungeutrymmen m.m. Kontorsrummen är fullt möblerade med hög personlig service vilket gör det enklare för er att fokusera på er kärnverksamhet. Här hyr företagen inte bara ett kontor utan här skapar företagen kontaktar och utvecklar idéer med andra företagare i fastigheten. 

Företagsservices första anläggning är företagshotellet på Gymnasievägen som etablerades 1983. Sen dess har kontoren byggts ut och i dagsläget är det omkring 40 arbetsplatser. Kontorslokalerna hittar du i en otroligt charmig fastighet och mycket trevlig arkitektur såväl invändig som utvändig.

Vi hoppas att ovanstående lista kan hjälpa dig i din sökning efter nya lokaler i ett företagshotell. Här hittar du en lista på alla företagshotell i Huddinge:

Se alla företagshotell i Huddinge

Copyright © 2014 -Kontor i företagshotell – du hittar dem här